Eberspächerin asennus ja huolto (valtuutettu huoltoliike)

Ota yhteyttä: 040 169 6448korjaamo@auton.fi
Olemme myös Webaston valtuutettu myynti- ja huoltopiste.

Huollamme ja asennamme Eberspächerin lisälämmittimet laadukkaasti – olemme Eberspächerin valtuutettu huoltoliike. Eberspächer on Webaston ohella toinen tunnetuimmista polttoainekäyttöisten lisälämmittimien valmistajista. Lämmitin kannattaa huoltaa talven alla, sillä sen avulla voit varmistaa, että Eberi toimii moitteettomasti ja luotettavasti sen sesonkikäytön ajan ja heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.

Eberspächerin asennuksesta monia hyötyjä

Jälleenmyymme ja asennamme Eberspächerin lisälämmittimet kaikki yhteensopiviin autoihin. Kannattaa kysyä tarkemmin, käykö lämmitin juuri sinun autoosi. Me tarkistamme puolestasi, että lisälämmitin varmasti sopii ajoneuvoosi. Eberspächer asennetaan sekä auton sähkö- että jäähdytysjärjestelmään. Näin ollen jäähdytysnesteen pakkasenkestävyys ja laatu tulee olla kunnossa. Asennuksen yhteydessä vaihdetaan yleensä myös jäähdytysneste. Lisälämmittimestä on monia hyötyjä:

  • Auton moottori lämpenee nopeasti
  • Tuulilasia ei tarvitsee raaputtaa
  • Auton ohjaamo on lähdettäessä liikkeelle mukavan lämmin
  • Aikaa säästyy

Lisälämmittimen huolto kannattaa

Onko Eberspächer lakannut toimimasta? Se ei lähde käyntiin tai toimii esimerkiksi vain vähän aikaa? Silloin kannattaa se ehdottomasti huoltaa, sillä oikein toimiva Eberi on taloudellisempi, tehokkaampi ja luotettavampi. Hyvin huolletun lisälämmittimen hyötysuhde on korkea, koska se lämmittää tehokkaasti, tuottaa vähemmän päästöjä ja polttaa polttoainetta puhtaammin.

Eberspächeriä huoltaessa sen toiminta tarkastetaan ja mikäli havaitaan kuluneita osia, ne vaihdetaan. Tyypillisesti kuluvia osia on esimerkiksi paloilmapuhallin, diesel/bensapumppu, palopesä tai sytytystulppa/hehkutulppa.

Olemme myös Webaston valtuutettu myynti- ja huoltopiste.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin asennetaan sinunkin autoosi Eberspächerin lisälämmitin.

Ota yhteyttä: 040 169 6448korjaamo@auton.fi

 

 

eberspächer logo

eberspächerin huoltoa Kuopiossa