Auton akut

Auton akut ja niiden asennus - Luottamuksesi arvoiset VARTA®-akut

Miksi akut kannattaa antaa asennuttaa autoosi?

Akun asennus uusiin ja uudehkoihin autoihin on nykyisin hieman vaativampi operaatio ja siksi kannattaakin antaa Autosähkötalo Kuopion hoitaa asennus. Meidän ammattilaishenkilökunta valitsee ajoneuvollesi sopivan akun, vaihtaa sekä ohjelmoi sen auton tietokonejärjestelmään käden käänteessä ja vieläpä jopa ilman ajanvarausta.

Henkilöautojen akut

Ajoitpa sitten ensimmäisellä autollasi, perheautolla tai Start-Stop-tekniikalla varustetulla ajoneuvolla, VARTA®-valikoimasta löytyy juuri oikea akku ajoneuvoosi.

Kuorma-autojen ja työkoneiden akut verkkokaupastamme

Hyötyajoneuvosektorilla on tapahtunut paljon muutoksia: lainsäädäntö edellyttää tiukempia päästörajoja, ajoneuvoissa yövytään entistä useammin ja mukavuuslaitteiden ja lisäsähkölaitteiden, kuten seisontailmastointi- ja -lämmitysjärjestelmien, määrä on lisääntynyt. Edistyksellisten raskaiden hyötyajoneuvojen VARTA®-akkujen kanssa olet valmis kaikkiin muutoksiin – ja myös kokonaisomistuskustannuksesi alenevat.

Löydät myös akut verkkokaupastamme henkilöautoihin, moottoripyöriin, linja-autoihin jne., lue lisää www.auton.fi

 

Ota yhteyttä: 040 169 6448, korjaamo@auton.fi

Meillä on on laaja valikoima erilaisia lisävaloja ja saat tietysti Tarjouksen myös asennettuna, Tervetuloa tutustumaan.  Myös verkkokauppamme suuresta valikoimasta valitsemasi tuotteet on tilattavisssa pääosin seuraavaksi arkipäiväksi.

Ota yhteyttä

Auton tiedot

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.